AALBORG KLOAKSERVICE​

​Effektiv & hurtig service

Stoppet toilet - Få løst eller undgå problemet​

Har du fået et stoppet toilet i boligen eller på kontoret, så kan Aalborg Kloakservice sørge for at udbedre problemet. Vi kører ud i hele Nordjylland og hjælper dig med dit problem.

Der kan være forskellige årsager til et stoppet toilet, og herunder kan du læse mere om, hvad de kan være, og hvordan vi kan hjælpe.

Årsager til et stoppet toilet

Helt grundlæggende kan et stoppet toilet skyldes, at der er puttet for meget papir/bind i kummen, eller toilettet kan være defekt et sted.

Det kan være fejl på ledningen, lunk eller forstoppelse på røret, slitage eller andre ting, som i sidste ende fører til at toilettet stopper. I langt de fleste tilfælde skyldes et stoppet toilet dog førnævnte problem omkring papir og bind forårsaget af brugeren, men uanset hvad har vi udstyret og ekspertisen til at udbedre problemet.

Kontakt kloakfirma i Aalborg

Vi holder til i Aalborg ved Svenstrup, men vi kører i hele Nordjylland, så om du bor i Hobro, Hjørring, Frederikshavn eller et andet sted, står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 98 38 26 00 eller skriv til ja@aakloak.dk, hvis du har vil have et uforpligtende tilbud på reparation af et stoppet toilet, eller hvis du akut har brug for hjælp. Så rykker vi hurtigt ud.​

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD? 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på kloakservice eller andre opgaver. Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google

Jyllands-afdelingen

Dansk Røgvekslerrensning

Ferslevvej 45, 9230 Svenstrup 

​Telefon: 98 38 26 00

Fax: 98 38 26 64

E-mail: ja@aakloak.dk

CVR: 13158800

Sjællands-afdelingen

Dansk Røgvekslerrensning

Thorsmosevej 7, 3200 Helsinge

Telefon: 70 20 26 77

Fax: 48 79 87 08

E-mail: ja@aakloak.dk

CVR 13158800